Vi i Frank Mohn AS – Oil & Gas har fått gleden av og kunne benytte oss av Geir Styve og Bestefarstova ved flere samlinger og arrangement med stor suksess. Geir Styve er en fantastisk foredragsholder og Bestefarstova har en unik beliggenhet, atmosfære, og et utrolig hyggelig vertskap.

Geir Helgesen, Salgssjef

 

Hei! Tusen, tusen takk for kjempebra og veldig inspirerande foredrag her i Valle sist onsdag! Det var så bra å ha deg her, og eg skulle verkeleg ønske at vi kunne fått deg hit sånn omlag ein gong i veka! Fantastisk bra formidlingsevne, innhaldet trefte midt i blinken og alt var heilt supert!

Torunn Charlotte Lund, rådgjevar kultur, Valle kommune.

 

Det er lov å være glad, og stolt, og optimistisk og entusiastisk. Det skjønner du om du får anledning til å møte Geir Styve.

Chris Stiksrud, journalist

 

Geir Styve har ved flere anledninger hatt foredrag for Haugesund kommune. Tilbakemeldingene til meg er i tråd med mine inntrykk: Du snakker til oss om aktuelle emner på humørfylt og naturlig  vis. Innleggene er preget av varme og menneskelighet, og de får oss til å reflektere. Takk skal du ha. Vi kommer tilbake igjen.

Odd Henry Dahle, Rådmann i Haugesund

Med «Inspirerende lederskap – å skape inspirerende arbeidsplasser» som tema, klarte Geir å levere et flott og inspirerende foredrag for lederne i Oppvekst- og kulturetaten. Fin kombinasjon av skjemt og alvor, som skaper refleksjon. Den kreative og positive tenkemåten som Geir Styve står for og formidler, gav oss virkelig energi i arbeidet med å utvikle oss som gode ledere

Per Fagerland, Karmøy kommune, Oppvekst- og kulturetaten

Vi takker for et fantastisk foredrag og super innsats som oppmuntringstilsyn på Innovasjonsløftdagen 2016. Vi fikk en god innføring i hva vi måtte tenke på før vi gikk inn i workshop og skulle jobbe i grupper. Da er det viktig å ikke være «bygdedyr» – men si «ja og» istedet for «nei, men». Vi er veldig godt fornøyde og anbefaler virkelig flere konferanser å tilby publikum en dose av dette! Tusen takk for ditt fantastiske nærvær, som smitter på oss andre!

Sonja Bordewich, Ringerike kommune / Innovasjonsløft i Ringeriksregionen

 

Takkar for eit flott gjennomført motivasjonsseminar for mine tilsette 25/10 2016. Du er flink til å setja fokus på kvardagslege problemstillingar, på ein måte som gjære at vi lyt tenkje oss om. Inspirerande og til ettertanke, kan absolutt anbefalst!

Johnny Brattetaule Radøy Kommune Heimetenesta,

Jeg synes Geir Styve sitt foredrag var veldig bra! Det var inspirerende og morsomt. Jeg vil absolutt anbefale han videre!

Christin Solberg, Konferansehjelpen AS

Geir Styve inspirerer meg og var det siste dyttet jeg trengte for å fullføre min drøm: Skrive bok om mitt konsept Fearless! Geir tar seg alltid tid og gir en ekstra energi, og kreativ måte å tenke på når jeg trenger det som mest!

Anja Edin, Landslaget i Håndball